Zekerheden

Wat bieden wij?

 

Pieterson Schildersbedrijf Vianen is een midden groot maar gespecialiseerd schildersbedrijf dat flexibel en correct haar diensten verleent aan zowel bedrijven, instellingen als aan particulieren. We luisteren naar uw wensen, vragen of problemen en denken mee in de beste mogelijke oplossingen. Wij leveren maatwerk en zien ons vak nog altijd als een ambacht dat met zorg moet worden uitgevoerd. Met de opgebouwde ervaring, vakkennis, oog voor detail en inzicht adviseert deze betrouwbare vakman u over uw huis of bedrijfspand.

Vakmanschap
Vakmanschap waarbij kwaliteit voor ons de grootste rol speelt en de passie voor het vak uitstraalt in het resultaat. Wij onderscheiden ons door klantgericht werken. Wij luisteren naar uw wensen, vragen of problemen en denken mee in de best mogelijke oplossingen. Pieterson Schildersbedrijf heeft ervaring opgebouwd als specialist voor het onderhouden van uw woning, bedrijfspand maar ook vooral in het monumentale schilderwerk. Onze medewerkers zijn vakbekwaam, hebben meerdere jaren aantoonbare werkervaring en zijn in staat schilder technische problemen vakkundig op te lossen. Pieterson schilderwerken geeft deskundig advies en garandeert vakkundig uitgevoerde werkzaamheden tegen een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Vakmanschap hoeft niet duur te zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

 • Ruime aantoonbare ervaring
 • Verzekerd tegen schade
 • Komt afspraken na
 • Werkt met laatste technieken en producten
 • Eén contactpersoon, korte communicatielijn: duidelijk en vertrouwd.
Materialenkennis
Door gebruik te maken van de meest geavanceerde verfsystemen van toonaangevende leveranciers, kunnen wij uw pand beschermen tegen de alledaagse weer- en milieu invloeden. Uiteraard werken we met kwalitatief hoogstaande producten. We volgen de ontwikkelingen in onze branche op de voet en spelen daarop in. Dat geldt voor materiaalgebruik, maar ook voor veiligheid, gezondheid en milieu.

materialenkennis

Aanbiedingen

Laag Btw-tarief voor schilderwerkzaamheden. Bewoont u een pand ouder dan twee jaar dat bestemd is voor permanente bewoning? Dan mogen wij voor het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar overheid halve het lage tarief van 9% berekenen, in plaats van 21% BTW. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het schilderwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen. Dit onder voorbehoud van fiscale wijzigingen. Deze actie geldt voor zowel uw buiten- als uw binnen schilderwerk.

Let op! Voor sommige overige werkzaamheden geldt tijdelijk het 9%-tarief, als ze worden uitgevoerd in woningen ouder dan 2 jaar. Kijk voor een overzicht hiervan bij Werkzaamheden die tijdelijk onder het 9%-tarief vallen.

Aftrekbare onderhoudskosten rijksmonumentenpand Bent u eigenaar van een rijksmonumentenpand? Verricht u onderhoudswerk aan uw pand? Dan mag u de kosten daarvoor aftrekken als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

  1. U bent eigenaar van het pand;
  2. Het pand is ingeschreven in het Rijksmonumentenregister;
  3. U betaalt de onderhoudskosten dit jaar.

belastingdienst

Garantie
Als gekwalificeerd onderhoudsspecialist werken wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Met permanent klantentevredenheidsonderzoek en periodieke technische inspecties wordt de kwaliteit constant onder controle gehouden!  

Keurmerken

OnderhoudNL

OnderhoudNL is een merknaam van KV Fosag, dat staat voor Koninklijke Vereniging Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerking- en Glaszetbedrijf.
De meeste leden van deze vereniging van ondernemers zijn bedrijven die zich richten op nieuwbouwschilderwerk of onderhoudsschilderwerk aan woningen en utiliteitsbouw.

VCA (VGM Checklist Ondernemers)

Een andere certificering is het VCA (VGM Checklist Ondernemers). VGM staat voor Veiligheid Gezondheid en Milieu. VCA is dé norm voor veilig werken. Maar we moeten dit ook kunnen aantonen! Middels een VCA-handboek (checklist) beschrijven wij de veiligheidsprocedures in ons bedrijf.

Savantis

Wij zijn als schildersbedrijf een erkend leerbedrijf van Savantis. Savantis is een organisatie die zich richt op het leren en werken in de praktijk. De doelstelling is: het bevorderen van de kennis en het behouden van het vakmanschap.

Vereniging van eigenaren (VvE)

VvE belang, de belangenorganisatie van appartementseigenaren kiest voor AF-erkende schilders- en onderhoudsbedrijven.
VvE belang heeft voor haar leden exclusieve afspraken gemaakt met de AF-erkende schilders- en onderhoudsbedrijven. De kwaliteit van ieder onderhoudswerk dat een AF-erkend bedrijf bij een aangesloten VvE uitvoert, zal de stichting AF-erkenningsregeling door een onafhankelijke deskundige laten keuren
Secured By miniOrange