Aan het werk

Het adres voor totaalonderhoud aan uw woning, bedrijfspand of instelling.

Wij verzorgen schilder- en onderhoudswerkzaamheden voor particulieren, bedrijven (kantoor en bedrijfspanden), gemeente, instellingen (scholen, kinderopvangcentra), verenigingen (VvE’s en sportverenigingen). Of het gaat over onderhoudsschilderwerk, nieuwbouwschilderwerk of het restaureren van uw (monumentale) pand, voor al uw binnen- en buitenschilderwerk, spuitwerk en behangwerkzaamheden kunt u terecht bij Pieterson Schildersbedrijf! Het adres voor totaalonderhoud aan uw woning, bedrijfspand of instelling.

Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken. Vakkennis, geduld, precisie, technieken, ervaring en liefde voor het vak. Het onderhoud van het schilderwerk is een bepalende rol voor de staat van uw houtwerk en pand.

Schilderwerk valt of staat met de juiste beoordeling van de kwaliteit van de onderlagen, het hout of stucwerk en met welke producten het schilderwerk behandeld dient te worden.

Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur of exterieur van uw woning, kantoorpand, etc. Schilderen is voor ons meer dan alleen een nieuwe verflaag aanbrengen.

Bescherming speelt bij zowel binnen- als buiten schilderwerk de verfraaiing een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer en uitstraling aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat.

Behang is er in verschillende soorten met vele prachtige dessins en kleuren. Behang van papier, vinyl, acryl, glasvezel, textiel en vliesbehang. Alle soorten behang hebben hun eigen kenmerken en unieke eigenschappen. Wilt u weten welke behang soort in uw situatie het beste is? Neem contact op met Pieterson Schildersbedrijf. We helpen u graag bij uw keuze.

Latex muurverf spuiten en de kleurmogelijkheden Latex muurverf spuiten is mogelijk in elke gewenste kleur. Het plafond in een andere kleur spuiten dan de wanden? Of zelfs een andere kleur voor elke wand? Er is veel mogelijk. Ook is er keuze uit diverse glansgraden w.o. matglans, fluweel-mat en zijdemat. Wij tonen u graag kleurstalen en helpen u bij het maken van een juiste keuze. Het spuiten van latex muurverf en de ondergrond Latex muurverf kan op veel ondergronden worden aangebracht. Spack, schuurwerk, pleisterwerk, gipsplaten, glasweefsel/scan, granol, spachtelputz, hout, steen en beton. Het mooie is dat gladde wanden superglad blijven, terwijl bij wanden en plafonds met een structuurtje, deze structuur juist behouden blijft.

Onze activiteiten richten zich op schilderwerk en aanverwante onderhoudswerkzaamheden in zowel grote -, als kleinschalige projecten. Het adres voor totaalonderhoud aan uw woning, bedrijfspand of instelling. Houtrotreparatie, glasservice, stukadoors, timmerwerkzaamheden, loodgieterswerk. Gevelreiniging en trespa vervanging,  Wij verzorgen deze werkzaamheden  zelf, of schakelen de vakspecialist in waar wij al jaren mee samen werken

Schilderen is onderhoud plegen waarbij vakkennis, materialenkennis en praktijkervaring hand in hand gaan.

Bij binnen schilderwerk wordt vaak niet gedacht aan bescherming maar zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed schilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk.
 Dit staat immers in verbinding met elkaar.

Uw woning of bedrijfspand is het waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dat draagt niet alleen bij aan het wooncomfort nu, het betekent bovendien waarde behoud in de toekomst. Door jaarlijks onderhoud aan uw pand wordt het onderhoud beheersbaar en staat u niet onverwachts voor hoge kosten. Wilt u meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op!

Secured By miniOrange